Поживний домашній суп легко приготувати з картоплі та нежирної індички. Подавайте його до обіднього столу разом з хлібом, зеленню або сметаною. Порадуйте себе і близьких!
Інгредієнти
Порції: –+
- Крило індички 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець чорний горошок 5 шт.
- Сіль за смаком
- Кріп за смаком
Кроки
- Крило індички заливаємо водою і варимо близько 30 хвилин.
- Очищаємо овочі від шкірки. Дрібними кубиками нарізаємо картоплю, моркву і цибулю.
- Відварне крило птиці витягаємо з бульйону і даємо йому охолонути. Далі відокремлюємо м’ясо від кістки.
- У бульйон викладаємо картоплю і моркву.
- Коли овочі розм’якнуть, доповнюємо блюдо цибулею, лавровим листям і горошинами перцю. Солимо за смаком.
- Викладаємо м’ясо індички і варимо ще 20 хвилин.
- В кінці готування додаємо подрібнений кріп.
Прибираємо каструлю з вогню. Суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу!