Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга-соковита, ніжна і злегка солодкувата, забезпечує поживну цінність салату.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рукола 1 пучок
- Черрі 150 гр.
- Сьомга слабосолена 150 гр.
- Сир Пармезан за смаком
- Кунжут за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Оцет бальзамічний за смаком
- Крем-соус бальзамічний за смаком
Кроки
- Підготуйте всі продукти для приготування салату.
- Рукколу помийте, просушіть і викладіть на плоске блюдо. Полийте зелень оливковою олією і бальзамічним оцтом.
- Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть поверх руколи.
- Сьомгу наріжте невеликими кубиками, додайте її в салат.
- Посипте салат кунжутом і тертим пармезаном.
- Полийте салат бальзамічним крем-соусом і чудове блюдо готове.
Їсти салат слід відразу після приготування, поки рукола ще хрустка і свіжа.