Покроковий рецепт салату з сьомгою і руколою

Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга-соковита, ніжна і злегка солодкувата, забезпечує поживну цінність салату.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Підготуйте всі продукти для приготування салату.
  • Рукколу помийте, просушіть і викладіть на плоске блюдо. Полийте зелень оливковою олією і бальзамічним оцтом.
  • Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть поверх руколи.
  • Сьомгу наріжте невеликими кубиками, додайте її в салат.
  • Посипте салат кунжутом і тертим пармезаном.
  • Полийте салат бальзамічним крем-соусом і чудове блюдо готове.

Їсти салат слід відразу після приготування, поки рукола ще хрустка і свіжа.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь