Простий і смачний рецепт голубців з курячим фаршем в каструлі

рецепт голубців з курячим фаршем в каструлі

Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але найніжнішими вони виходять саме зі свіжої капусти.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Рис відваріть до напівготовності. У мисці змішайте курячий фарш, рис, подрібнену цибулю, посоліть і приправте начинку за смаком.
  • Качан капусти помийте і відправте його цілком в мікрохвильовку на 10 хвилин, після цього листя будуть добре відділятися. Біля качана зробіть глибокі надрізи.
  • Акуратно зніміть листя з качана.
  • На капустяне листя кладіть начинку і загортайте голубці у формі конвертиків.
  • Зробіть так з усім фаршем і капустяним листям.
  • Потім обсмажте голубці з усіх боків на рослинній олії.
  • Далі на сковороді обсмажте цибулю, моркву і помідори, додайте томатну пасту.
  • Окремо на сухій сковороді обсмажте борошно до золотистого кольору. Потім додайте його на сковороду до овочів, перемішайте.
  • Після цього влийте окріп і посоліть соус за смаком.
  • Коли соус буде готовий, викладіть в нього голубці і тушкуйте їх на повільному вогні 40-50 хвилин. В кінці додайте очищені зубчики часнику.
  • Подавайте голубці в гарячому вигляді зі сметаною.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь