Простий і смачний рецепт капустяних котлет з манкою і яйцем

капустяні котлети з манкою і яйцем

Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві красивий і апетитний вигляд.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Капусту дрібно ріжемо і варимо до м’якості, на що потрібно приблизно 10 хвилин.
  • Відкидаємо капусту на друшляк, злегка віджимаємо.
  • Цибулю чистимо і ріжемо дрібними кубиками, смажимо її з додаванням невеликої кількості вершкового масла, поки вона не стане золотистою.
  • Змішуємо в мисці відварену капусту, обсмажену цибулю, свіжі яйця, манку і нарізаний кріп, додаємо трохи солі і перцю за смаком, перемішуємо, даємо постояти близько 15 хвилин, щоб крупа розбухла.
  • Формуємо котлети вологими руками і обсмажуємо. Котлети потрібно класти в розігріту рослинну олію і тримати, поки не утвориться золотава скоринка. У процесі смаження накриваємо сковороду кришкою.

Подаємо котлетки зі сметанним соусом і кропом. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь