Простий і смачний рецепт курячого супу з вермішеллю

рецепт курячого супу з вермішеллю

“Швидкий” суп на бульйоні з курячого філе з додаванням вермішелі – це дуже ситно, смачно і абсолютно не жирно. Таке блюдо можна давати найменшим і не побоюватися за склад, тому що в рецепті використовуються тільки натуральні інгредієнти.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
57 хвДрук
  • Починаємо підготовку з варіння бульйону – для цього філе обполіскувати під струменем води, промочуємо паперовими рушником, і нарізаємо невеликими шматочками.
  • У каструлю з об’ємом не менше трьох літрів вливаємо воду і закидаємо курячі кубики. Відправляємо тару на плиту і варимо 13-15 хвилин після закипання, постійно знімаючи піну (завдяки цьому бульйон буде прозорим).
  • Займемося овочами. Морквину, картоплю і цибулю очищаємо від шкірки і обмиваємо водою.
  • Моркву натираємо на середній тертці або ріжемо на невеликі кубики або брусочки.
  • Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і відправляємо на сковорідку, обсмажуємо на олії близько 3-5 хвилин, періодично помішуючи.
  • До прозорої цибулі відправляємо підготовлену морквину, перемішуємо і готуємо ще близько 5 хвилин.
  • Кілька картоплин подрібнюємо в невеликий кубик і промиваємо під водою до того моменту, поки не вийде велика частина крохмалю (через нього бульйон стає каламутним).
  • Курку виймаємо, злегка охолоджуємо і поділяємо на волокна або нарізаємо кубиками.
  • У золотистий бульйон акуратно всипаємо картоплю.
  • Через 4-5 хвилин в каструлю відправляємо пассеровку і м’ясо.
  • Проварюємо овочі близько 5 хвилин і засипаємо вермішель, гарненько перемішуємо і залишаємо варитися на повільному вогні ще на 7-8 хвилин.

Перед вимиканням вогню-солимо і перчимо до смаку. Перед подачею можна прикрасити свіжою подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь