Гарбузові оладки з манкою виходять більш пишними і м’якими, а їх яскравий колір і аромат приведе в захват ваших домочадців. Готувати оладки зовсім нескладно, але необхідно дати трохи часу тісту, щоб манка набухла.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 500 гр.
- Манна крупа 5 ст. л.
- Куряче яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст. л.
- Цукор-пісок 4 ст. л.
- Розпушувач для тіста 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 3 ст. л.
Кроки
- Гарбуз очистіть від насіння і шкірки, м’якоть натріть на тертці.
- До гарбузової маси додайте яйця, манку, просіяне борошно, сіль, цукор і розпушувач для тіста. Добре перемішайте інгредієнти і залиште тісто на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
- Поставте сковороду на вогонь, влийте трохи рослинної олії.
- Смажте оладки на помірному вогні з обох сторін до рум’яного кольору.
Подавайте гарбузові оладки в теплому вигляді до чаю на сніданок.
Приємного апетиту!