І перший варіант приготування буде до божевілля простий. А ще й дуже красивим і привабливим, тому що в ролі прикраси будуть використовуватися ягоди.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кріп 3 гілочки
- Петрушка 2 гілочки
- Рожевий перець 1 щіпка
- Рослинна олія для смаження
- Хліб чорний 5 кусочків
- Мед квітковий 5 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Журавлина 5 ягід
- Печінка тріски 2 банки
Кроки
- Печінку відкрийте і злийте воду, розімніть вилочкою в пишну масу. Внесіть до неї рубані курячі білки і жовтки.
- Ріпчасту цибулю накришіть на дрібні кубики і обдайте її окропом, щоб убити гіркоту. Кріп також нарізається дрібненько. Всі ці інгредієнти змішайте в мисці, посоліть і поперчіть. Журавлину розморозьте.
- А далі кожен шматочок хліба (попередньо підсушіть їх в духовій шафі, деко змащуйте олією) змастіть сумішшю з печінки тріски.
- Прикрасьте журавлиною, петрушкою і часточкою лимона.
У складі ще побачите мед, його можна не використовувати. Або перед викладаємо начинку на шматок, змастіть його поверхню медом. Творіть на радість всім!