Рагу з овочів в духовці в горщику

Рагу з овочів в духовці в горщику

Для овочевого рагу підійдуть практично будь-які овочі, які знайдуться у вашому холодильнику. Запечені овочі в горщиках порціями особливо припадуть до смаку вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування овочевого рагу.
  • Маш бажано замочити на ніч.
  • Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Цукіні, моркву, болгарський перець наріжте кубиками.
  • У каструлі з товстим дном на оливковій олії обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім викладіть інші овочі і продовжуйте смажити 10 хвилин.
  • По горщиках розкладіть маш, далі викладіть обсмажені овочі, приправте вміст горщиків.
  • У кожен горщик влийте стільки води, щоб вона покривала овочі. Помістіть горщики в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 1 годину. Потім вимкніть духовку і дайте овочам дійти ще 20 хвилин.
  • Зелень порубати ножем, посипте нею блюдо і подавайте рагу на стіл прямо в горщиках.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь