Якщо ви любите крабові палички і хочете спробувати щось новеньке, цей салат для вас. Постійне їх поєднання з вареними яйцями вдало доповнюється свіжим огірочком, консервованим горошком і зеленою цибулею. Соковитий, смачний, в чомусь навіть незвичайний салатик, який робиться дуже просто.
Знімати шкірку з огірка не обов’язково. А замість зеленої цибулі, якщо ви не хочете його додавати, можна взяти іншу зелень – петрушку або кріп. Заправити салат можна й майонезом, сметаною або несолодким грецьким йогуртом. Але все-таки майонез тут відчувається більш гармонійно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Крабові палички 400 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Огірок 1 шт.
- Горошок зелений консервований 3-4 ст. л.
- Цибуля зелена
- Майонез столовий молочний
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Спочатку наріжте охолоджені крабові палички. Розріжте кожну вздовж на 2 частини, а потім порубайте їх кубиками. Надішліть в салатник.
- Огірок помийте, витріть і зніміть з нього шкірку. Потім поріжте його на невеликі кубики. Покладіть до крабових паличок.
- Цибулю обполосніть, обсушіть і дрібно порубайте. Надішліть до огірка і крабових паличок.
- З банки з горошком злийте воду і додайте 3-4 ложки самого горошку до решти інгредієнтів.
- Варені яйця наріжте невеликими шматочками і Відведіть туди ж.
- Додайте солі з перцем, а потім і майонез. Все ретельно перемішайте.
- Подавайте, прикрасивши подрібненою зеленню.