Рецепт крабового салату із зеленим горошком і яйцем

Якщо ви любите крабові палички і хочете спробувати щось новеньке, цей салат для вас. Постійне їх поєднання з вареними яйцями вдало доповнюється свіжим огірочком, консервованим горошком і зеленою цибулею. Соковитий, смачний, в чомусь навіть незвичайний салатик, який робиться дуже просто.

Знімати шкірку з огірка не обов’язково. А замість зеленої цибулі, якщо ви не хочете його додавати, можна взяти іншу зелень – петрушку або кріп. Заправити салат можна й майонезом, сметаною або несолодким грецьким йогуртом. Але все-таки майонез тут відчувається більш гармонійно.

Кроки
15 хвДрук
  • Спочатку наріжте охолоджені крабові палички. Розріжте кожну вздовж на 2 частини, а потім порубайте їх кубиками. Надішліть в салатник.
  • Огірок помийте, витріть і зніміть з нього шкірку. Потім поріжте його на невеликі кубики. Покладіть до крабових паличок.
  • Цибулю обполосніть, обсушіть і дрібно порубайте. Надішліть до огірка і крабових паличок.
  • З банки з горошком злийте воду і додайте 3-4 ложки самого горошку до решти інгредієнтів.
  • Варені яйця наріжте невеликими шматочками і Відведіть туди ж.
  • Додайте солі з перцем, а потім і майонез. Все ретельно перемішайте.
  • Подавайте, прикрасивши подрібненою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь