Рибний суп з минтаю з картоплею

Рибний суп з минтаю з картоплею максимально простий у приготуванні, що не може не порадувати господарів. В принципі за цим рецептом можна приготувати суп з будь-якої риби, але я вибираю минтай за його дешеву вартість і відсутність ненависних кісточок.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Зберіть продукти для дієтичного супчика. Дістаньте рибу із морозильника. Картоплю помийте під водою і звільніть від шкірки ножем або овочечисткою.
  • Мінтай обдайте під водою, наріжте скибочками, не забудьте дістати нутрощі.
  • Рибу складіть в каструлю для варіння супу. З цибулини зніміть лушпиння і додайте повністю. Всипте горошини перцю і додайте лаврушку.
  • Налийте в каструлю 1,5 літра води і закип’ятіть. Насипте солі до смаку. Варіть бульйон хвилин 15-20. Іноді знімайте піну шумівкою.
  • Дістаньте зварений минтай та цибулину. Озброїться дрібним ситом. Позбавте бульйон від осаду.
  • Картоплю наріжте, як вам подобається. Спосіб нарізки непринциповий.
  • Каструлю вимийте. Влийте в неї проціджений бульйон. Додайте картоплю.
  • Почистіть цибулю, що залишилася, і дрібненько наріжте. Морквину помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. Почищену морквину наріжте довільно.
  • Овочі пасеруйте до м’якого стану на сковорідці з олією.
  • Охолілий минтай відокремте від кісточок.
  • У бульйон додайте м’якоть минтаю та овочеву засмажку.
  • Прокип’ятіть і відключіть нагрівання.
  • Часник позбавте лушпиння, подрібніть часникодавилкою і додайте в суп. Зелень обдайте під краном водою, подрібніть ножем і перекладіть у суп.

Апетитний рибний суп розлийте по тарілках . Запрошуйте домочадців до обіднього столу та їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь