Надзвичайно ситний і дуже смачний салат “Орхідея” пропонується вашій увазі. Його оформлення настільки красиве, що це блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Опис приготування:
Попередньо відваріть картоплю, курячу грудку, печериці обсмажте на олії до випаровування рідини. Остудіть і починайте викладати салат на плоску тарілку або в прозору салатницю. Зверху сформуйте квіти Орхідеї з картопляних чіпсів, зелені та тертого жовтка. Всі продукти – доступні і недорогі. Порадуйте своїх близьких новим смачним салатом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 1 шт.
- Морква по-корейськи 100 гр.
- Картопля 2 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Чіпси 15 гр.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Печериці свіжі 150 гр.
Кроки
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відваріть в шкірці до готовності, а яйця відваріть круто. Свіжі печериці поріжте на невеликі шматочки і обсмажте до готовності.
- На дно плоскої тарілки викладіть натерту на великій тертці відварну картоплю. Зверху змастіть невеликою кількістю майонезу.
- Остигнула курячу грудку подрібніть ножем або порвіть на волокна і викладіть другим шаром. Знову змастіть майонезом.
- Зверху викладіть обсмажені гриби.
- Наступний шар-морквина по-корейськи, яку також змастіть майонезом.
- Відварені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром.
- Зверху знову змастіть майонезом. З картопляних чіпсів і подрібненого жовтка зробіть орхідеї. Прикрасьте зеленню за смаком. Салат “Орхідея” готовий!