Якщо у мене залишається куряче філе з вчорашньої вечері, я не ламаю голову, куди його дівати. Відразу ж дивлюся, чи є інші інгредієнти для салату «рвана курка». І в той же день на моєму столі красується смачна і ситна закуска.
Рецепт салату «рвана курка» з маринованою цибулею я підгледіла вже давно у своєї свекрухи. Сподобалося мені, як вона за 5 хвилин нарізає інгредієнти, змішує їх, заправляє олією і подає гостям. Безумовно, любителям швидких закусок на замітку!
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 330 гр.
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор-пісок 1 щіп.
- Помідор 2 шт.
- Кріп за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оцет столовий 9% 1.5 ч. л.
- Куряче філе 150 гр.
- Олія соняшникова за смаком
Кроки
- Спершу поставте варитися куряче філе. Тим часом тонко наріжте капусту.
- Порубати цибулю тонкою соломкою, додайте оцет, цукор і сіль, примніть інгредієнти руками.
- Варене філе розірвіть на волокна, наріжте помідори невеликими шматочками. Додайте замариновану цибулю і капусту.
- Заправте салат маслом, посипте рубаним кропом і перемішайте.
Можна приготувати салат «рвана курка» з грибами, якщо ви любите цей інгредієнт. Так закуска буде ще ситніше і смачніше. Для цього наріжте гриби великими шматочками, обсмажте їх і змішайте з іншими продуктами.