Салат «Швейцарський»

Ще одна ідея для тих, хто шукає рецепти закусок для новорічного столу. Салат «Швейцарський» не тільки виступить в якості смачного і ситного страви. Він ще й вразить гостей своїм привабливим зовнішнім виглядом. Розкладена в порційні салатниці, закуска прикрасить святковий стіл.

Салат “Швейцарський” з куркою не забере багато Ваших сил і часу. Я, наприклад, заздалегідь відварюю куряче філе, іноді навіть з вечора. А поки смажаться гриби, я готую інші інгредієнти. Смачна закуска на швидку руку готова!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Наріжте гриби і відправте їх на суху розпечену сковороду. Коли випарується рідина, додайте трохи олії, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець. Обсмажуйте до рум’яності і обсушіть на паперовому рушнику.
  • Огірки наріжте дрібною соломкою, а варене куряче філе — невеликими шматочками. Натріть сир на крупній тертці і покришите кріп.
  • Викладіть шари салату: спершу куряче філе, майонез, огірки, трохи майонезу, смажені гриби з цибулею, знову майонез і, нарешті, сир. Викладіть ще трохи майонезу і кріп.

Холодні закуски — це перше, що ви подасте на стіл. Тому важливо, щоб вони були смачними, ситними і красивими. Багатошаровий салат допоможе вам справити враження на гостей вже в перші хвилини застілля.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь