Салат «Соняшник» з чіпсами, кукурудзою без грибів

Дуже цікавий салат, який за своєю формою схожий на квітковий тезку, соняшник. Цією стравою можна порадувати домашніх у будні та здивувати гостей на свято.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Готувати салат «Соняшник» з чіпсами без грибів легко! Моркву помийте, покладіть у каструлю, залийте водою та поставте варити. Потім остудіть, очистіть і натріть на тертці.
  • Куряче філе промийте під проточною водою, наріжте кубиками. Обсмажте м’ясо на олії до готовності.
  • Яйце зваріть круто, остудіть, зніміть з них шкаралупу і натріть на тертці. Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і залийте окропом на 3-5 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Потім злийте воду і трохи відіжміть цибулю.
  • Салат почніть збирати з м’ясного шару. На високу плоску тарілку викладіть м’ясо, розрівняйте його. Зверху зробіть майонезну сіточку.
  • Другим шаром викладіть моркву, її змастіть майонезом.
  • Далі викладіть шар із тертого яйця, промажте його майонезом, накрийте салат шаром із консервованої кукурудзи.
  • Маслини розріжте навпіл, викладіть їх поверх кукурудзи, імітуючи насіння на соняшнику. Поставте блюдо в холодильник на півгодини для просочення. Перед тим, як подати салат «Соняшник» на стіл, прикрасьте його чіпсами, вони нагадуватимуть пелюстки.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь