Салат з червонокачанної капусти

Час приготування: 20 хв

Щороку я з нетерпінням чекаю появи молодої червонокачанної капусти. На смак вона схожа на білокачанну, але її червоно-лілові листи виглядають в стравах набагато ефектніше. Така капуста містить більше вітаміну С і білка. І довше зберігає свої корисні властивості. Ось чому я віддаю перевагу салату з червонокачанної капусти.

Цей простий рецепт можна змінювати на свій розсуд. Для мене таке поєднання продуктів просто ідеальне. Але ви можете додати що-небудь своє, замінити масляну заправку на домашній майонез. У будь-якому випадку смак салату з капустою буде приголомшливим.

Кроки
20 хвДрук
  • Тонко наріжте капусту, перець очистіть від насіння і плодоніжки, потім наріжте соломкою. Подрібніть петрушку і часник. Злийте рідину з горошку.
  • Складіть капусту в глибоку миску, посипте сіллю і цукром, після чого добре помніть її руками. Так вона стане м’якше і смачніше.
  • Додайте горошок, перець, петрушку і часник, перемішайте.
  • Для заправки змішайте масло, оцет і перець (або суміш перців). Заправте салат, добре перемішайте і викладіть в салатник.

Капустяний салат сам по собі дуже яскравий і красивий, так що в прикрасі не потребує. Вдале поєднання кольорів поступається тільки відмінному смаку страви. Легкий овочевий салат стане частим гостем на столі.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь