Салат з кабачків гострий

Смачний салат з кабачків та гострого перцю! Дуже рекомендую заготовити на зиму і більше. Овочі зберігають свої корисні властивості і разом створюють неймовірно апетитне поєднання. Такий салат чудово доповнить основну страву і підійде як для обіду, так і для легкої вечері.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Почнемо готувати гострий салат з кабачків. Промиваємо всі овочі та очищаємо їх від черешків, лушпиння та насіння. Кабачки нарізаємо невеликими шматочками до 1,5 см.
  • Тепер перці та помідори подрібнюємо в однорідне пюре за допомогою м’ясорубки. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Готову суміш відправляємо до кабачків.
  • Заправляємо салат олією, сіллю та цукром. Перемішуємо та ставимо на вогонь. Доводимо салат до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хв.
  • Коли до готовності залишиться 15 хв. вливаємо оцет і розмішуємо. Розкладаємо салат у стерилізовані банки і щільно закочуємо.
  • Перевертаємо банки на кришки і накриваємо ковдрою до повного остигання.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь