Салат з кабачків з печерицями

Поєднання кабачків та грибів рідко зустрічається у заготовках на зиму. Однак це не означає, що дует кабачків і печериць не заслуговує на увагу. Салат з даних інгредієнтів виходить дуже смачним та ароматним. Ще один плюс такого салату – простота та швидкість приготування.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 37 ккал
Білки: 1.4 г
Жири: 0.5 г
Вуглеводи: 6.5 г
Кроки
60 хвДрук
  • Почнемо готувати салат із кабачків із печерицями. Печериці необхідно промити, обрізати ніжки. Після цього наріжте гриби невеликими часточками.
  • Кабачки ретельно промиваємо під проточною водою, з обох боків обрізаємо кінчики. Самі плоди нарізаємо охайними кубиками.
  • Моркву слід очистити, сполоснути у воді та натерти на тертці з великими отворами. Очищаємо зубчики часнику та пропускаємо їх через прес.
  • Підготовлені інгредієнти – кабачок, печериці, морква та часник – перекладаємо у відповідну за розміром каструлю.
  • Приправляємо овочі та гриби цукровим піском, сіллю та меленим перцем.
  • Далі вливаємо в каструлю до інших компонентів салату олію. Все якісно перемішуємо та ставимо на вогонь. Тушкуємо протягом 30-40 хвилин.
  • Наприкінці додаємо в салат оцет, перемішуємо і вимикаємо газ.
  • Салат відразу ж розкладаємо по стерилізованим ємностям, потім закриваємо герметично кришками. Даємо заготівлі повністю охолонути за кімнатної температури. Зберігати такий салат краще у прохолодному та темному місці.

Салат з кабачків та печериць готовий!

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь