Салат з капусти, перцю, моркви і цибулі з оцтом на зиму

салат з капусти перцю моркви і цибулі на зиму

До нарізаної капусти, моркви, цибулі та перцю додається сіль, цукровий пісок, оцет і соняшникова олія. Все добре перемішується і розкладається по банках. Салат залишається при кімнатній температурі на три дні і забирається в холодильник.

Інгредієнти
Порції: +50
Кроки
72 год 20 хвДрук
  • Починаємо приготування з підготовки капусти. Знімаємо з неї верхні листки, добре промиваємо під проточною водою і обсушуємо на паперовому або бавовняному рушнику. Далі шаткуємо її за допомогою комбайна або ножа і перекладаємо в глибоку миску.
  • Цибулю очистимо, ріжемо на шматочки середнього розміру і відправляємо в миску до нашаткованої капусти.
  • Болгарський перець також промиваємо під проточною водою, вирізаємо плодоніжки і вичищаємо насіння. Нарізаємо його кубиком або соломкою і відправляємо в ємність до решти овочів.
  • Моркву чистимо, промиваємо під проточною водою, натираємо на крупній тертці і відправляємо в миску з цибулею, перцем і капустою.
  • Акуратно перемішуємо всі овочі між собою, після чого додаємо до них цукровий пісок, сіль, рослинну олію і оцет. Ще раз все добре перемішуємо, поки овочі не почнуть виділяти сік.
  • Банки, в яких будемо зберігати салат, ретельно промиваємо під гарячою водою з содою і стерилізуємо будь-яким зручним способом. Розкладаємо по ним овочі, утрамбовуючи їх. Ми залишаємо все, таким чином, на три дні при кімнатній температурі, після чого щільно закриваємо кришками і відправляємо на зберігання в льох або холодильник. Подаємо овочевий салат до столу разом з улюбленими стравами.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь