Салат з куркою, пекінською капустою, кукурудзою

Салат з куркою, пекінською капустою, кукурудзою

Пекінська капуста, як овоч з нейтральним смаком добре поєднується в складі салату з м’ясом курки і кукурудзою. Популярність салату визначає його відмінний смак, просте і швидке приготування і доступний набір інгредієнтів. У цьому рецепті готуємо салат з обсмаженим філе курки і доповнимо свіжим огірком. Салат добре доповнить як святкове, так і повсякденне меню.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Філе курки промивається, насухо витирається серветкою і добре натирається з обох сторін сумішшю 1 чайної ложки рослинної олії з курячою приправою.
  • У сковорідці розігрівається друга чайна ложка олії і в ньому філе обсмажується на невеликому вогні до рум’яного кольору з обох сторін.
  • Потім в сковорідку до філе наливається трохи води. Філе тушкується під прикритою кришкою протягом 10-15 хвилин і також на маленькому вогні. Приготоване філе остуджують на тарілці.
  • Промита і обсушена пекінка шаткується тонкою соломкою і перекладається в салатницю.
  • Промитий і обсушений огірок нарізається також соломкою і кладеться поверх пекінкі.
  • Відварені круто яйця очищаються від шкаралупи і нарізаються соломкою, як і капуста з огірком. Перекладаються в салатницю.
  • Потім до цієї нарізки пересипається з банки консервована кукурудза.
  • Охолоджене філе курки нарізається поперек волокон тонкими брусочками і перекладається до решти інгредієнтів.
  • Салат посипається сіллю і до нього кладеться майонез за особистим смаком.
  • Потім салат акуратно перемішується і відразу подається до столу в порційних салатницях.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь