Пропоную приготувати цікавий салат із печінкою тріски та консервованим горошком. Салат виходить незвичайним до смаку. Спробуйте приготувати особливий салат, і ви не пошкодуєте.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 230 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля червона 1 головка
- Горошок зелений консервований 80 гр.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 192 ккал
Білки: 6.1 г
Жири: 16.0 г
Вуглеводи: 6.1 г
Кроки
- Що ж потрібно для приготування салату з печінкою тріски та горошком? Відкрийте банку з печінкою тріски, злийте олію через сито. Печінку тріски викладіть у підготовлений салатник і розімніть вилкою.
- Зваріть курячі яйця круто у підсоленій воді. Остудіть та очистіть їх від шкаралупи. Наріжте дрібними кубиками за допомогою ножа або спеціального пристрою (яйцерізки). Викладіть у салатник.
- Цибулю очистіть і подрібніть гострим ножем. Відправте в салатник.
- Картоплю добре помийте. Викладіть у каструлю, залийте водою, посоліть, доведіть до кипіння і варіть до готовності приблизно 20-25 хвилин. Готову картоплю остудіть та очистіть. Наріжте дрібним кубиком і викладіть салатник.
- Зелену цибулю ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, дрібно нарубайте гострим ножем.
- Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину через сито і викладіть салат.
- Готовий салат посоліть і поперчіть, заправте невеликою кількістю майонезу.
- Салат добре перемішайте. За допомогою кулінарного кільця розкладіть по порціях, прикрасьте приготовлений салат на власний розсуд.
Смачного!