Оригінальна закуска – це салат, розкладений у порційні покупні тарталетки. До вашої уваги пропонується дві смачні начинки, які поєднує один компонент – печінка тріски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 120 гр.
- Морква 50 гр.
- Огірок маринований 50 гр.
- Сир Пармезан 50 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Тарталетки 16 шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Зелень для прикраси
На порцію
Калорії: 315 ккал
Білки: 9.7 г
Жири: 23.0 г
Вуглеводи: 17.3 г
Кроки
- Готувати салат із печінкою тріски у тарталетках легко! Печінку тріски дістати з банки, злити олію. Саму печінку розділити навпіл і покласти у дві тарілки, розім’яти там вилкою. Яйця зварити, остудити та очистити, нарізати дрібними кубиками та поділити порівну між тарілками.
- Моркву зварити із шкіркою, очистити і натерти дрібно на тертці.
- Огірки порізати навпіл, злити маринад. Нарізати огірки кубиками невеликого розміру разом із шкіркою.
- В одну миску, з печінкою тріски та подрібненими яйцями, покласти віджаті від рідини руками огірки, моркву та додати майонез.
- Все добре перемішати.
- Натерти твердий сир на дрібній тертці.
- В іншу миску з яйцями та печінкою додати тертий сир та майонез.
- Також все добре перемішати.
- За допомогою чайної ложки наповнити тарталетки вмістом у вигляді двох салатів, накладаючи масу з невеликою гіркою. Декорувати свіжою зеленню. Заповнювати тарталетки потрібно перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
Смачного!