Склад цього салату вишуканий, що дозволить вам гідно оформити і важливе застілля. Салат відрізняє свіжий смак і збалансоване поєднання червоної риби з горіховим присмаком руколли, а «блідий» смак авокадо в цьому салаті, перетворюється і добре доповнює рибу і руколлу. Доповнимо салат помідором і свіжим огірком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рукола 1 пучок
- Авокадо 1 шт.
- Риба червона 250 гр.
- Помідор 1 шт.
- Огірок довгий 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Соус соєвий 1 ч. л.
- Оцет білий винний 1 ч. л.
Кроки
- У руколли видаляємо щільні черешки. Листя обполіскуємо холодною водою, серветкою видаляємо зайву вологу і відразу кладемо їх на салатну страву. Огірок очищаємо від шкірки і шаткуємо брусочками або тонкими часточками. Кладемо його поверх руколли. Авокадо очищаємо від шкірки, виймаємо кісточку і нарізаємо брусочками. Кладемо поверх огірків.
- Червону рибу (в цьому рецепті сьомга слабокопчена) руками поділяємо на невеликі шматочки і рівномірно розкладаємо поверх овочів.
- У невелику баночку з кришкою наливаємо вказану в рецепті кількість оливкової олії, соєвого соусу і оцту. Потім закривши кришку, ці інгредієнти добре збиваємо.
- Помідор нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до салату.
- Рівномірно поливаємо салат приготовленою заправкою і подаємо до столу, не перемішуючи інгредієнти.
Приємного апетиту!