У салатницю відправляється відварене куряче філе, нарізана селера, зелень, горіхи, мак і половинки винограду. Далі туди додається сіль, чорний мелений перець, все заправляється майонезом і перемішується. Виходить дуже смачний і незвичайний салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Селера стебло 150 гр.
- Виноград 100 гр.
- Волоський горіх 50 гр.
- Мак 1 ст. л.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
Кроки
- Куряче філе добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовими рушниками, після чого доводимо його до готовності будь-яким способом (відварюємо, запікаємо або смажимо). Далі нарізаємо його невеликими шматочками.
- Селеру також промиваємо і нарізаємо стебла тонкими шматочками. Зелень промиваємо під прохолодною водою, обсушуємо і дрібно рубаємо ножем.
- На суху сковороду відправляємо горіхи разом з маком і прожарюємо все разом протягом 1-2 хвилин.
- Тепер беремо відповідну за розміром салатницю, відправляємо туди нарізане куряче філе, селеру, зелень, горіхи з маком і розрізаний навпіл виноград.
- Додаємо до інгредієнтів сіль з чорним меленим перцем за смаком, після чого заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.
Приємного апетиту!