Яскравий за смаком салат для вашого столу – зі свинячого язика і корейської моркви. Частування вийде поживним, а також порадує легкою пікантністю. Подавайте до домашнього столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 2 шт.
- Морква по-корейськи 150 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
Кроки
- Відварюємо свинячі язики в підсоленій воді близько півтори години. Далі продукт охолоджуємо і очищаємо.
- Ріжемо язик тонкими брусочками. Кладемо їх в глибоку миску. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.
- Відварюємо курячі яйця. Охолоджуємо їх і подрібнюємо. Корейську моркву можна розрізати на кілька частин.
- Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо дрібно і відправляємо в загальну масу. Солимо, перчимо і розмішуємо вміст.
- Перед подачею заправляємо апетитний салат майонезом і подаємо до столу!