У салатницю відправляються нарізаний помідор, стебло селери, червона цибуля, волоські горіхи і зелень. Потім туди додається сіль з чорним меленим перцем, заправляється майонезом або йогуртом, перемішується і подається до столу. Виходить смачне і легке блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор 1 шт.
- Селера 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Волоський горіх за смаком
- Зелень за смаком
- Йогурт або майонез
Кроки
- Червону цибулю очищаємо, розрізаємо навпіл і нарізаємо тонкими півкільцями. Якщо цибулина попалася велика, то нарізаємо її чверть кільцями.
- Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо тонкими часточками.
- Помідори також промиваємо, вирізаємо у них плодоніжки і нарізаємо невеликими часточками.
- Тепер беремо відповідну за розміром салатницю і відправляємо туди всі нарізані овочі. Потім додаємо дрібно нарізану зелень, сіль і чорний мелений перець за смаком. Далі заправляємо все майонезом або йогуртом і добре перемішуємо.
- Перед подачею, прикрашаємо готовий салат свіжою зеленню і волоськими горіхами, які перед цим злегка обсмажуємо на сковороді.
Подаємо блюдо в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!