1 год 30 хв4
При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком.
листковий салат з курячою печінкою
2 год 0 хв8
Куряча печінка проявляє свій смак саме в складі салату, а не в окремій страві. Її відрізняє м’якість, присмак солодощі і відсутність гіркоти, що дозволяє подати цю страву дітям....
салат з крабових паличок і моркви по-корейськи
45 хв8
Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому...
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
Олів'є з яловичим язиком
1 год 30 хв4
“Олів’є” з яловичим язиком на сьогоднішній день визнається найвишуканішою версією цього салату. Язик володіє насиченим м’ясним смаком і ніжною текстурою, і заміна
30 хв2
Для тих, хто шукає нові цікаві салати, пропонується рецепт приготування салату з курячою печінкою з малиновим соусом. Поєднання цього субпродукту з ягодою досить незвичайне, але результат чудовий –.
35 хв6
Такий ніжний, легкий салатик цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж ним можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою.
салат зі свинячим язиком і зеленим горошком
2 год 35 хв4
Смачний і простий салат з делікатесу можна приготувати з додаванням зеленого горошку. Така закуска стане яскравим доповненням до Вашого столу, також підійде і для святкового меню.
60 хв3
Назва салату з яловичим язиком красива і гучна – «Виборзький». За смаком він схожий на традиційний «Олів’є» за рахунок маринованого огірка. У цей салат додаються обсмажені гриби з.
2 год 25 хв4
Вам представляється рецепт смачного і оригінального салату з курячої печінки з квасолею, що по достоїнству оцінять не тільки любителі страв з субпродуктами. Ця страва добре підходить і до.
1 год 5 хв8
Пропонуємо вашій увазі цей незвично смачний і дуже простий у приготуванні салат. Яблуко прекрасно гармонує з крабовими паличками, привносячи в блюдо легку кислинку і нотку свіжості.
Салат з свинячим язиком і болгарським перцем
2 год 10 хв4
Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
2 год 45 хв4
Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком.
2 год 10 хв2
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
2 год 30 хв2
На основі відвареного яловичого язика готуються різні салати для святкової трапези, поєднуючи цей делікатесний продукт з різними інгредієнтами. Свіжі огірки і зелень зроблять салат
48 хв8
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
салат з свинячим язиком і грибами
2 год 15 хв6
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
салат з яловичим язиком і грибами
3 год 20 хв3
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
3 год 0 хв3
У недавні радянські часи яловичий язик був делікатесом, і салати з ним готували для святкового столу. Але час змінився. Салат з яловичого язика з додаванням солоного огірка –...
40 хв4
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...