Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а на м’якоті. Також для готування нам необхідний попередньо зварений і проціджений бульйон.
Інгредієнти
Порції: –+
- Бульйон м’ясний 1.3 л.
- Свинина 300 гр.
- Капуста білокачанна 120 гр.
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Лист лавровий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Всі необхідні овочі очищаємо і обполіскуємо під струменем води.
- Відварне м’ясо довільно нарізаємо або руками розбираємо по волокнах.
- Скибочками ріжемо картоплю.
- Засипаємо свинину і картоплю в бульйон, також занурюємо лаврушку – кип’ятимо і варимо близько 20 хвилин, солимо і перчимо.
- Паралельно дрібно нарізаємо цибулю і на крупній тертці трем моркву.
- Тонкою соломкою шаткуємо білокачанну капусту.
- Протягом 3-4 хвилин пасеруємо моркву і цибулю на розігрітій олії.
- Коли картопля стала м’якою, закидаємо в жароміцний посуд капусту і обсмажені овочі. Варимо ще 15 хвилин і регулюємо по солі.
Приємного апетиту!