Салат з сьомгою і рисом виходить дуже ситним, його можна подати як самостійну страву до вечері. Для салату можна використовувати слабосолоне філе, відварне або консервоване. Таке блюдо здорово урізноманітнює ваш раціон.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга слабосолена 200 гр.
- Авокадо 200 гр.
- Огірок 150 гр.
- Рис білий варений 150 гр.
- Перець болгарський 200 гр.
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
Кроки
- Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте невеликими кубиками.
- Філе сьомги наріжте кубиками.
- Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте кубиками.
- Свіжий огірок наріжте кубиками.
- Для порційної подачі салату візьміть креманки, викладіть на дно трохи авокадо, посоліть його і змастіть майонезом.
- Далі зробіть шар з рису, змастіть його майонезом.
- Потім покладіть сьомгу, промажте її майонезом.
- Викладіть болгарський перець, посоліть його і нанесіть зверху майонез.
- Останнім шаром покладіть огірки.
Цей салат буде одним з ваших улюблених.