Швидкий і простий рецепт салату з сьомгою і рисом

Салат з сьомгою і рисом виходить дуже ситним, його можна подати як самостійну страву до вечері. Для салату можна використовувати слабосолоне філе, відварне або консервоване. Таке блюдо здорово урізноманітнює ваш раціон.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте невеликими кубиками.
  • Філе сьомги наріжте кубиками.
  • Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте кубиками.
  • Свіжий огірок наріжте кубиками.
  • Для порційної подачі салату візьміть креманки, викладіть на дно трохи авокадо, посоліть його і змастіть майонезом.
  • Далі зробіть шар з рису, змастіть його майонезом.
  • Потім покладіть сьомгу, промажте її майонезом.
  • Викладіть болгарський перець, посоліть його і нанесіть зверху майонез.
  • Останнім шаром покладіть огірки.

Цей салат буде одним з ваших улюблених.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь