Швидкий суп з тушонкою та рисом

Швидкий суп з тушонкою та рисом – ідеальна страва для зайнятих людей. Зазвичай приготування супу займає досить велику кількість часу, який мало хто має в своєму розпорядженні в сучасному світі. І цей рецепт хороше рішення. Суп виходить дуже смачним. Приготуйте та переконайтеся в цьому самостійно!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Рис прополощіть під струменем води. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть до напівготовності.
  • З цибулини приберіть лушпиння і наріжте довільно.
  • Морквину очистіть, скориставшись економкою. Настругайте соломкою.
  • Болгарський перець вимийте, звільніть від нутрощів, нарубайте квадратиком
  • Банку яловичої тушонки перекладіть на розпечену сковорідку. Прогрійте до повного розчинення жиру.
  • До м’яса відправте овочі і тушкуйте до м’якості.
  • Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Нарубайте на зручні частини. Відправте в каструлю і дочекайтеся закипання.
  • Зажарку перекладіть у каструлю. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Збалансуйте смак сіллю. Закиньте лавровий лист. Варити 5 хвилин. Зелень промийте і дрібно нарубайте. Насипте в суп та розмішайте. Приберіть каструлю з конфорки

Гарячим супом заповніть тарілки. Запрошуйте домашніх та насолоджуйтесь ситною стравою. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь