Швидкий суп з тушонкою та рисом – ідеальна страва для зайнятих людей. Зазвичай приготування супу займає досить велику кількість часу, який мало хто має в своєму розпорядженні в сучасному світі. І цей рецепт хороше рішення. Суп виходить дуже смачним. Приготуйте та переконайтеся в цьому самостійно!
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
- Тушонка яловича 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис білий 60 гр.
- Перець болгарський ½ шт.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Лист лавровий за смаком
Кроки
- Рис прополощіть під струменем води. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть до напівготовності.
- З цибулини приберіть лушпиння і наріжте довільно.
- Морквину очистіть, скориставшись економкою. Настругайте соломкою.
- Болгарський перець вимийте, звільніть від нутрощів, нарубайте квадратиком
- Банку яловичої тушонки перекладіть на розпечену сковорідку. Прогрійте до повного розчинення жиру.
- До м’яса відправте овочі і тушкуйте до м’якості.
- Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Нарубайте на зручні частини. Відправте в каструлю і дочекайтеся закипання.
- Зажарку перекладіть у каструлю. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Збалансуйте смак сіллю. Закиньте лавровий лист. Варити 5 хвилин. Зелень промийте і дрібно нарубайте. Насипте в суп та розмішайте. Приберіть каструлю з конфорки
Гарячим супом заповніть тарілки. Запрошуйте домашніх та насолоджуйтесь ситною стравою. Смачного!