Смачний рецепт капусти пелюстка без буряка

рецепт капусти пелюстка без буряка

Хрустка і ніжна закуска з капусти підійде всім без винятку. Вона точно не шкодить фігурі і зробить прийом їжі ще більш приємним. Капустою пелюсткою можна доповнити будь-яке м’ясо і страви з птиці.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
24 год 40 хвДрук
  • Капусту помийте, зніміть верхні листи, розріжте качани на 4 частини. Залийте капусту водою, посоліть за смаком і варіть 30 хвилин до готовності.
  • Приготуйте маринад. У каструлю влийте воду, додайте цукор і сіль. Як тільки він закипить, зніміть каструлю з вогню.
  • Коли маринад охолоне, додайте в нього оцет.
  • Моркву і часник очистіть. Моркву натріть на тертці, часник пропустіть через прес.
  • На дно каструлі, в якій буде маринуватися капуста, покладіть трохи моркви і часнику.
  • Потім шарами укладіть капусту, моркву, що залишилася і часник.
  • Влийте в каструлю маринад.
  • Каструлю з капустою поставте в холодильник. Через добу капуста пілюска буде готова.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 96 оцінок, середнє 4.62 з 5 )
Залишити відповідь