Солянка з копченою куркою – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Апетитний та яскравий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу та фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Окіст курячий копчений 1 шт.
- Ковбаса варена 300 гр.
- Сосиски копчені 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Огірок солоний 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Оливки 100 гр.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Зелень 1 пучок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Вода 2 л.
Кроки
- Підготуємо всі м’ясні продукти: копчену курку і ковбасні вироби.
- Курячий окіст ділимо на частини, заливаємо водою і ставимо на плиту. Варимо 20 хвилин після кипіння.
- Невелико нарізаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі на олії з додаванням томатної пасти. Викладаємо в бульйон.
- Дрібними шматочками ріжемо варену ковбасу.
- Копчені ковбаски також дрібно нарізаємо. Два види ковбас відправляємо в бульйон.
- Тонкими кружальцями ріжемо цибулю-порей. Відправляємо в суп.
- Подрібнюємо солоні огірки і смажимо їх в олії 1-2 хвилини.
- Викладаємо огірок у суп. Солимо, перчимо, доповнюємо зеленню. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
- Ароматна солянка з копченою куркою готова.
Розливайте по тарілках, доповнюйте лимоном, оливками і пригощайтеся!