Суп-локшина на курячому бульйоні – неймовірно смачна, яскрава та поживна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Бедро куряче 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець запашний горошок за смаком
- Сіль за смаком
- Кріп за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Вода 2 л.
- Для тіста:
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
Кроки
- Курячі бедра промиваємо під водою і кладемо їх у каструлю разом із очищеною цибулею та морквою. Заливаємо двома літрами води і ставимо на плиту.
- Доводимо заготовку до кипіння, доповнюємо лавровим листом та горошинами перцю. Варимо 40-60 хвилин, періодично прибираючи пінку.
- Замішуємо туге тісто з борошна та яйця. Даємо отриманому кому настоятися 10 хвилин.
- Потім продукт тонко розкочуємо і нарізаємо акуратно соломкою.
- У готовий бульйон викладаємо кубики очищеної та промитої картоплі. Курку та відварені овочі попередньо забираємо.
- Доповнюємо бульйон сіллю, спеціями та тертою морквою, яку злегка обсмажуємо на сковороді.
- Опускаємо до вмісту локшину. Варимо страву ще 7-10 хвилин.
- Наприкінці додаємо подрібнену зелень та спеції за смаком.
Суп-локшина на курячому бульйоні готова. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!