Суп-локшина на курячому бульйоні

Суп-локшина на курячому бульйоні – неймовірно смачна, яскрава та поживна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Курячі бедра промиваємо під водою і кладемо їх у каструлю разом із очищеною цибулею та морквою. Заливаємо двома літрами води і ставимо на плиту.
  • Доводимо заготовку до кипіння, доповнюємо лавровим листом та горошинами перцю. Варимо 40-60 хвилин, періодично прибираючи пінку.
  • Замішуємо туге тісто з борошна та яйця. Даємо отриманому кому настоятися 10 хвилин.
  • Потім продукт тонко розкочуємо і нарізаємо акуратно соломкою.
  • У готовий бульйон викладаємо кубики очищеної та промитої картоплі. Курку та відварені овочі попередньо забираємо.
  • Доповнюємо бульйон сіллю, спеціями та тертою морквою, яку злегка обсмажуємо на сковороді.
  • Опускаємо до вмісту локшину. Варимо страву ще 7-10 хвилин.
  • Наприкінці додаємо подрібнену зелень та спеції за смаком.

Суп-локшина на курячому бульйоні готова. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь