Суп пюре з кабачків та картоплі

Суп пюре з кабачків та картоплі – ніжна та апетитна страва для вашого сімейного обіду чи вечері. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню смачним та корисним частуванням, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Встояти буде неможливо!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Цибулю з морквою нарізаємо невеликими півколами.
  • Будь-яким зручним способом подрібнюємо зубчики часнику.
  • Викладаємо моркву, цибулю і часник у ємність, розігріту з рослинною олією. Найкраще вибирати посуд із товстим дном.
  • Обсмажуємо продукти до м’якого стану навколо 2-3 хвилин.
  • Кабачки промиваємо і, за потреби, очищаємо від шкірки. Відокремлюємо від кабачків кілька акуратних кружальців (вони потрібні для подачі). Решту плодів ріжемо кубиками середнього розміру.
  • Викладаємо кубики кабачків у каструлю до решти інгредієнтів.
  • Перемішуємо вміст каструлі.
  • Очищаємо картоплю і також обробляємо її на кубики.
  • Викладаємо продукт у загальну масу. Робимо вогонь мінімальним.
  • Стебло селери розрізаємо на невеликі частини. Зелене листя додамо в частування пізніше.
  • Кладемо подрібнені стебла в каструлю. Знову все перемішуємо.
  • Заливаємо овочі вказаною кількістю бульйону.
  • Солимо частування, додаємо спеції. Варимо заготівлю під кришкою близько 20 хвилин.
  • В цей час можна обсмажити гуртки кабачка для подачі. Смажимо овочі до приємного рум’янцю.
  • Після варіння із заготівлі витягаємо лавровий листя і горошини перцю. Овочеву масу подрібнюємо блендером
  • Вливаємо в масу вершки і даємо знову закипіти.
  • Доповнюємо ніжний суп зеленню селери і петрушкою.

Ніжний домашній суп-пюре з кабачків та картоплі готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу із кружальцями кабачка, сухариками, зеленню та спеціями. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь