Суп рамен з морепродуктами

Суп рамен з морепродуктами

Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. З покроковим рецептом вийде навіть у новачків.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Тигрові креветки відварюємо до повної готовності, остуджуємо їх і очищаємо, збризкуємо часниковою олією, солимо і перчимо.
  • Локшину відварюємо до готовності так, як це написано в інструкції. Після відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді.
  • Очищаємо та промиваємо овочі за списком.
  • Тонкою соломкою обробляємо болгарські перці, півкільцями – ріпчаста цибуля. Подрібнюємо зелень, перець чилі та корінь імбиру.
  • В олії обсмажуємо овочі разом з креветками дві хвилини. Сюди ж додаємо 150 мл води, кунжутну олію, устричний та соєвий соус.
  • Доводимо вміст до кипіння, доповнюємо кунжутом, кінзою і локшиною, і перемішуємо.

Оригінальний рамен з морепродуктами готовий! Подавайте до столу, доповнивши ароматною кінзою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь