Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. З покроковим рецептом вийде навіть у новачків.
Інгредієнти
Порції: –+
- Локшина рамен 400 гр.
- Креветки Тигрові 500 гр.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Перець болгарський жовтий 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Цибуля зелена за смаком
- Імбир 10 гр.
- Кунжут 2 ст.л.
- Соус соєвий 1.5 ст.л.
- Соус устричний 1.5 ст.л.
- Олія кунжутна темна за смаком
- Олія часникова за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кінза для прикраси
- Вода 150 мл.
Кроки
- Тигрові креветки відварюємо до повної готовності, остуджуємо їх і очищаємо, збризкуємо часниковою олією, солимо і перчимо.
- Локшину відварюємо до готовності так, як це написано в інструкції. Після відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді.
- Очищаємо та промиваємо овочі за списком.
- Тонкою соломкою обробляємо болгарські перці, півкільцями – ріпчаста цибуля. Подрібнюємо зелень, перець чилі та корінь імбиру.
- В олії обсмажуємо овочі разом з креветками дві хвилини. Сюди ж додаємо 150 мл води, кунжутну олію, устричний та соєвий соус.
- Доводимо вміст до кипіння, доповнюємо кунжутом, кінзою і локшиною, і перемішуємо.
Оригінальний рамен з морепродуктами готовий! Подавайте до столу, доповнивши ароматною кінзою.