Суп з свіжих білих грибів з картоплею

Білі гриби по ситності прирівнюються до м’яса і будь-якій страві надають неповторного смаку і аромату. У цьому рецепті вам пропонується приготувати суп із боровиків класичним способом. У суп додамо картоплю та засмажку з моркви. Кількість інгредієнтів можна змінити на свій смак.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 62 ккал
Білки: 1.2 г
Жири: 4.1 г
Вуглеводи: 5.1 г
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Готувати суп із свіжих білих грибів з картоплею легко! Білі гриби ретельно очистіть від бруду, помийте та наріжте на невеликі шматочки. Потім покладіть їх у каструлю, залийте водою, щоб покрила гриби, і поваріть їх 20 хвилин. Потім гриби відкиньте на друшляк. Одночасно почистіть і помийте картоплю, цибулю та моркву.
  • Очищену картоплю наріжте на невеликі кубики. Моркву подрібніть на дрібній тертці. Кріп промийте і дрібно наріжте.
  • Відварені білі гриби перекладіть у каструлю для варіння супу, налийте до них 2 літри чистої води, додайте очищену цибулину, сіль за смаком та горошки чорного перцю. Поставте каструлю із грибами на середній вогонь і поваріть їх протягом 15 хвилин.
  • Поки гриби варяться, обсмажте на розігрітій олії натерту моркву і відразу після обсмажування перекладіть її в суп. Потім покладіть у суп нарізану картоплю. Каструлю прикрийте кришкою і варіть суп на невеликому вогні, поки картопля не буде готова.
  • У готовий суп покладіть нарізаний кріп. Цибулину із супу видаліть. Обов’язково зніміть пробу. Дайте супу з білих грибів 30 хвилин для насторювання, а потім можете подати до столу.

Їжте на здоров’я!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь