Суп із скумбрії з перловкою – смачно, ситно та корисно! Мої домашні люблять лише свіжоприготовлений суп. Якщо перша страва вже побувала у холодильнику, ніхто до неї більше не наблизитися. Тому готую я завжди тільки на один прийом їжі. Можливо, для когось це видасться складним процесом. Але я завжди використовую прості рецепти, одним з яких сьогодні поділюся з вами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія в олії 100 гр.
 - Вода 2.5 л.
 - Картопля 2 шт.
 - Перлова крупа 70 гр.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Лавровий лист мелений ½ ч.л.
 - Цибуля зелена сушена 1 ч.л.
 - Томатна паста 1 ст.л.
 - Сіль за смаком
 - Рослинна олія 2 ст.л.
 
Кроки
- Складіть інгредієнти для чарівного супу. Коренеплоди помийте щіткою під струменем води та очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. З цибулини зніміть лушпайку.
 - Картоплю поріжте квадратиками.
 - У посуд для варіння наберіть 2,5 літра води. Всипте картоплю.
 - Приправте сушеною зеленою цибулею і меленим лавровим листом. Поставте на плиту і закип’ятіть.
 - Цибулю дрібно наріжте.
 - Морквину натріть на тертці.
 - Цибулю пасеруйте на олії до прозорості.
 - Додайте моркву, готуйте до м’якості.
 - Коли засмажка буде готова, присмачіть томатною пастою.
 - Прогрійте пару хвилин.
 - Зніміть з вогню.
 - Перловку промийте до прозорої води. Я використовую крупи швидкого приготування. Викладіть до картоплі.
 - Потім перекладіть засмажку.
 - Відкрийте банку консервованої скумбрії та дістаньте рибу. Трохи розімніть вилкою. Маринад злийте, він нам не потрібний.
 - Рибу перекладіть в каструлю. Всипте сіль і перець. Закип’ятіть. Готуйте 10 хвилин. Вимкніть плиту і залиште настоятися.
 
Апетитний рибний суп розділіть по порціях. Кличте рідних і близьких і трапезуйте з насолодою!




