Суп зі скумбрії з перловкою

Суп зі скумбрії з перловкою

Суп із скумбрії з перловкою – смачно, ситно та корисно! Мої домашні люблять лише свіжоприготовлений суп. Якщо перша страва вже побувала у холодильнику, ніхто до неї більше не наблизитися. Тому готую я завжди тільки на один прийом їжі. Можливо, для когось це видасться складним процесом. Але я завжди використовую прості рецепти, одним з яких сьогодні поділюся з вами.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Складіть інгредієнти для чарівного супу. Коренеплоди помийте щіткою під струменем води та очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. З цибулини зніміть лушпайку.
  • Картоплю поріжте квадратиками.
  • У посуд для варіння наберіть 2,5 літра води. Всипте картоплю.
  • Приправте сушеною зеленою цибулею і меленим лавровим листом. Поставте на плиту і закип’ятіть.
  • Цибулю дрібно наріжте.
  • Морквину натріть на тертці.
  • Цибулю пасеруйте на олії до прозорості.
  • Додайте моркву, готуйте до м’якості.
  • Коли засмажка буде готова, присмачіть томатною пастою.
  • Прогрійте пару хвилин.
  • Зніміть з вогню.
  • Перловку промийте до прозорої води. Я використовую крупи швидкого приготування. Викладіть до картоплі.
  • Потім перекладіть засмажку.
  • Відкрийте банку консервованої скумбрії та дістаньте рибу. Трохи розімніть вилкою. Маринад злийте, він нам не потрібний.
  • Рибу перекладіть в каструлю. Всипте сіль і перець. Закип’ятіть. Готуйте 10 хвилин. Вимкніть плиту і залиште настоятися.

Апетитний рибний суп розділіть по порціях. Кличте рідних і близьких і трапезуйте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь