Рецепти піци
Віденська піца (Pizza Viennese) – традиційна страва італійської кухні. Віденська піца є піцою з начинкою з томатного соусу, сиру моцарелли і віденських ковбасок. Незважаючи на назву
Піца Боскайола (Pizza Boscaiola) – традиційна страва італійської кухні. Піца Боскайола є піцою в неаполітанському стилі з начинкою з моцарелли, грибів та італійських ковбасок сальсичча.
Піца чотири сири/піца кватро формаджі (Pizza quattro formaggi) – традиційна страва італійської кухні. Чотири сири є різновидом класичної італійської піци і відноситься до виду піца б’
Піца маринара або піца алла марінара (Pizza Marinara) – традиційна страва італійської кухні. Піца маринара є різновидом неаполітанської піци і являє собою піцу, покриту лише томатним
Піца капрезе (Caprese Pizza) – традиційна страва італійської кухні. Піца капрезе є різновидом італійської піци, яку прикрашають помідорами чері, моцареллою ди буфала, оливковою олією
Тісто для піци (Pizza dough/impasto per pizza) являє собою дріжджове тісто, яке готується з борошна, води та дріжджів. Традиційне італійське тісто для піци замішується вручну, без використання міксера.
Піца Маргарита (Pizza Margherita) – традиційна страва італійської кухні. Піца Маргарита є найпопулярнішим різновидом неаполітанської піци. Інгредієнти для приготування піци Маргарита
Кальцоне (Calzone) – традиційна страва італійської кухні. Кальцоне є закритою піцою, сформованою у вигляді півмісяця. Назва кальцоне перекладається з італійської як «штани» або «панчохи».
Неаполітанська піца (Pizza napoletana) – традиційна страва італійської кухні. Спочатку піца з’явилася в іншому італійському місті – Гаета, саме звідти походять перші документальні
Мафін-піца або піца-мафін (Muffin-pizza) – досить популярна англійська страва, що сформувалася під впливом італійської піци. Мафін-піца подають як швидку закуску, особливо зручно
Один з найшвидших рецептів піци, для тіста використовується всього 3 інгредієнти. Домочадці будуть раді такій піці, особливо оцінять її чоловіки.
У картопляної експрес-піци, як зрозуміло з назви, в якості основи використовується терта картопля. Виходить велика, дуже ситна піца з хрусткою основою.
У рецепті використовується класичне заливне тісто на кефірі. В якості начинки можна використовувати, що завгодно, тут ковбаса, цибуля, томати і сир.
Така піца готується надзвичайно швидко, тому заздалегідь потрібно підготувати начинку. Продукти повинні бути готовими і не вимагати ніякої термічної обробки, крім нарізки або очищення.
Коли не хочеться возитися з тістом для піци, для цих цілей можна купити готовий тонкий лаваш. Крім того, це значно економить час приготування.
Якщо вдома немає сметани або кефіру для приготування основи, можна змішати майонез і молоко. Для цих цілей можна використовувати вже трохи скисле молоко і залежаний майонез, це відмінний...
Тісто для піци на кефірі відрізняється приємним вершковим присмаком, з вигляду нагадує товстий млинець. В якості начинки використовуються тільки готові інгредієнти, які не потрібно
Мінімум зусиль і часу – і швидка піца на сковороді готова. Вона має досить привабливий зовнішній вигляд за рахунок додавання пармезану і шпинату.
Така піца – відмінний швидкий варіант смачної страви, коли несподівано прийшли гості або діти прибігли зі школи. У тісто можна використовувати навіть злегка застояну сметану.
Смачну піцу реально приготувати на сковороді за 10 хв. активних дій, при цьому начинка повинна бути вже повністю готовою і термічно обробленю заздалегідь, якщо цього вимагає продукт.