Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркому пікантності.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 500 гр.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Кмин мелений 2 ч. л.
- Цукор коричневий 1 ч. л.
- Коріандр мелений ½ ч. л.
- Кориця мелена ½ ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Томати у власному соку 1 банка
- Бульйон курячий слабосолений 750 мл.
- Гарбуз (м’якоть без шкірки і насіння) 500 гр.
Кроки
- Гарбуз нарізають кубиком, цибулю – півкільцями.
- Свинину промивають, обсушують і ріжуть на скибочки, співмірні гарбузовим шматочках.
- У глибокій сковороді в розігрітій олії обсмажують дрібно порубані часник і гострий перчик, потім додають цибулю і пасерують кілька хвилин.
- До обсмажених овочів кладуть м’ясо і готують все разом ще 7-10 хвилин, додавши трохи бульйону.
- У сковороду до м’яса висипають кубики гарбуза, підмішують туди ж спеції, томатну пасту, трохи коричневого цукру і солі, томати у власному соку і бульйон, що залишився. Готують рагу під кришкою при слабкому нагріванні близько 25 хвилин.
- Подають рагу в глибоких тарілках з підливою, що утворилася, посипаючи при бажанні гострим перцем і зеленню.
Насолоджуйтесь!