Під час приготування рулетиків з баклажанів на сковороді можна не переборщувати з кількістю олії: обсмажені скибочки овочів розм’якшуються швидко і набувають бажану форму. Велика кількість зелені додасть страві пікантний і свіжий смак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 2 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
Кроки
- Вимиті баклажани нарізати тонко уздовж, щоб вийшли скибочки в 2 мм, викласти в миску, пересипавши сіллю, і залишити на 15 хвилин.
- Овоч промити, віджати і обсмажити на рослинній олії в сковороді, поки не підрум’яняться з кожного боку.
- Сир перетворити в дрібну стружку, додати порубаний або натертий часник, потрібну кількість майонезу і перемішати до однорідності.
- На кожну обсмажену скибочку баклажана викласти начинку (близько 1 ч.л. для кожної порції) і акуратно згорнути рулетиком.
- Скласти готові вироби в ємність, накрити харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 90 хвилин.
Перед подачею прикрасити зеленню. Приємного апетиту!