Як приготувати рулети з баклажанів з сиром і часником на сковороді?

Під час приготування рулетиків з баклажанів на сковороді можна не переборщувати з кількістю олії: обсмажені скибочки овочів розм’якшуються швидко і набувають бажану форму. Велика кількість зелені додасть страві пікантний і свіжий смак.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Вимиті баклажани нарізати тонко уздовж, щоб вийшли скибочки в 2 мм, викласти в миску, пересипавши сіллю, і залишити на 15 хвилин.
  • Овоч промити, віджати і обсмажити на рослинній олії в сковороді, поки не підрум’яняться з кожного боку.
  • Сир перетворити в дрібну стружку, додати порубаний або натертий часник, потрібну кількість майонезу і перемішати до однорідності.
  • На кожну обсмажену скибочку баклажана викласти начинку (близько 1 ч.л. для кожної порції) і акуратно згорнути рулетиком.
  • Скласти готові вироби в ємність, накрити харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 90 хвилин.

Перед подачею прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь