Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові горішки, оливкову олію та італійські трави.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста брокколі 150 гр.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 700 мл.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Трави італійські ½ ч. л.
- Кедрові горіхи жменя
Кроки
- Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо, обсушуємо і ріжемо на тонкі півкільця. У сотейнику розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому цибулю до легкого рум’янцю.
- Кабачок промиваємо, ріжемо на кубики разом зі шкіркою і насінням (якщо овоч втарий, то насіння і шкірку видаляємо) і викладаємо в сотейник до цибулі. Вливаємо воду і варимо п’ять-сім хвилин.
- Додаємо брокколі, сіль і італійські трави, варимо сім-десять хвилин.
- Блендером пробиваємо все разом до стану пюре.
- Подаємо гарячий суп, посипаємо кедровими горішками, збризнувши оливковою олією і прикрасивши свіжою зеленню за смаком. Приємного апетиту!
Приємного апетиту!