Як приготувати смачний крем-суп з брокколі і кабачків?

Як приготувати смачний крем-суп з брокколі і кабачків

Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові горішки, оливкову олію та італійські трави.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
55 хвДрук
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо, обсушуємо і ріжемо на тонкі півкільця. У сотейнику розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому цибулю до легкого рум’янцю.
  • Кабачок промиваємо, ріжемо на кубики разом зі шкіркою і насінням (якщо овоч втарий, то насіння і шкірку видаляємо) і викладаємо в сотейник до цибулі. Вливаємо воду і варимо п’ять-сім хвилин.
  • Додаємо брокколі, сіль і італійські трави, варимо сім-десять хвилин.
  • Блендером пробиваємо все разом до стану пюре.
  • Подаємо гарячий суп, посипаємо кедровими горішками, збризнувши оливковою олією і прикрасивши свіжою зеленню за смаком. Приємного апетиту!

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь