Крем-суп з брокколі і картоплі

Крем-суп з брокколі і картоплі

Картопля, додана в такий суп-пюре, забезпечує йому густу консистенцію і велику поживність. Також кладемо селеру для аромату і вершковий сир для ніжного смаку. Якщо ви не любите страви з брокколі, можливо, цей супчик змусить вас переглянути свої погляди.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Обробляємо овочі. Картоплю очищаємо, промиваємо, ріжемо на кубики. Стебла селери промиваємо і розрізаємо на невеликі відрізки. Ріпчасту цибулю звільняємо від лушпиння і подрібнюємо. Брокколі розбираємо на суцвіття, промиваємо. Петрушку промиваємо і обсушуємо.
  • Розміщуємо підготовлені овочі (крім брокколі) і зелень в каструлю, заливаємо літром води або овочевого бульйону, ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо десять хвилин на середньому вогні.
  • Після закінчення зазначеного часу додаємо брокколі, сіль, чорний мелений перець і продовжуємо варіння ще десять хвилин. Після закінчення варіння подрібнюємо все занурювальним блендером до стану пюре. Кладемо в суп вершковий сир Філадельфія, перемішуємо і добре прогріваємо на плиті до розчинення.
  • Подаємо суп гарячим, збризнувши оливковою олією і прикрасивши зеленню. Також можна подати такий суп з половинкою відвареного яйця, помістивши його по центру порції.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь