Корисний суп-пюре з брокколі і шпинату

суп-пюре з брокколі і шпинату

Дуже корисний суп – просто джерело цінних речовин для організму. Готувати можна в будь-який час року: заморожені овочі ідеально підходять для такого супу. За рахунок обсмаженого у вершковому маслі часнику суп має приємний пікантний післясмак.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • У каструлі розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому подрібнений часник не більше тридцяти секунд при помішуванні. Потім висипаємо подрібнену кубиками ріпчасту цибулю, перемішуємо, обсмажуємо до прозорості цибулі.
  • Далі закладаємо брокколі, нарізану невеликими частинами. Перемішуємо, готуємо дві хвилини. Вливаємо воду, доводимо до активного кипіння, варимо до м’якості брокколі – дві-три хвилини.
  • Тепер кладемо шпинат, тертий плавлений сир, вливаємо молоко. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
  • За допомогою погружного блендера подрібнюємо суп в пюре. Подаємо в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь