Дуже корисний суп – просто джерело цінних речовин для організму. Готувати можна в будь-який час року: заморожені овочі ідеально підходять для такого супу. За рахунок обсмаженого у вершковому маслі часнику суп має приємний пікантний післясмак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста брокколі 250 гр.
- Шпинат 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 250 мл.
- Часник 3 зуб.
- Сіль за смаком
- Сир плавлений 100 гр.
- Молоко коров’яче 150 мл.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- У каструлі розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому подрібнений часник не більше тридцяти секунд при помішуванні. Потім висипаємо подрібнену кубиками ріпчасту цибулю, перемішуємо, обсмажуємо до прозорості цибулі.
- Далі закладаємо брокколі, нарізану невеликими частинами. Перемішуємо, готуємо дві хвилини. Вливаємо воду, доводимо до активного кипіння, варимо до м’якості брокколі – дві-три хвилини.
- Тепер кладемо шпинат, тертий плавлений сир, вливаємо молоко. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
- За допомогою погружного блендера подрібнюємо суп в пюре. Подаємо в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!