Як приготувати смачний суп з курячою грудкою і вермішеллю

суп з курячою грудкою і вермішеллю

Дуже легкий, але в той же час ситний суп, можна з легкістю приготувати на основі ніжного низькокалорійного курячого філе і овочів, які напевно є у кожної господині в запасі. Таке перше блюдо можна спокійно їсти людям, які стежать за своєю фігурою і не турбуватися про зайві кілограми, так як суп виходить практично пісним і після охолодження, на поверхні не з’явиться жодної краплі застиглого жиру.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
55 хвДрук
  • Приступимо до готування з основи майбутнього супу – наваристого курячого бульйону. Для цього куряче філе гарненько промиваємо і видаляємо всі білі плівки і прожилки жиру.
  • М’ясо обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиками середнього розміру.
  • Курячі шматочки укладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо. Додаємо улюблені спеції за смаком і готуємо 10-12 хвилин після закипання, обов’язково знімаємо піну, що утворюється.
  • Овочі очищаємо від шкірки або лушпиння і споліскуємо водою.
  • Моркву, цибулю і картоплю подрібнюємо на кубики або брусочки.
  • Через 10-12 хвилин приготування птиці – засипаємо підготовлені овочі і перемішуємо всі компоненти. Прикриваємо кришкою і варимо близько 20 хвилин до готовності нарізаної картоплі.
  • Через 20 хвилин всипаємо кілька ложок дрібної вермішелі, перемішуємо і готуємо під кришкою ще близько 5-7 хвилин. Коли макарони зварилися – знімаємо каструлю з вогню.

Перед подачею можна посипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь